Administration

   Adress:

Servicegatan 15,
931 76 Skellefteå

Frågor?

info@skelack.se

Telefon:

0910 - 71 35 50

Om oss - SKELACK AB

Om oss

Skelack AB är det rätta företaget för dig

 Skelack AB Är ett pulverlackeringsföretag med optimistisk framtidstro och fyra givna ledstjärnor: Miljö, Kvalitet, kostnadseffektivitet och leveranssäkerhet.
 
Detta innebär att vi ska tillfredsställa och överträffa våra kunders behov. Vi erbjuder tjänster inom området pulverlackering för tillverkande industri. Bland våra kunder finns allt från lamptillverkare till skogsmaskinbyggare. Gemensamt för dessa är att finna flexibla och kostnadseffektiva lösningar på sina jobb. Vi sticker ut hakan och vågar säga att Skelack AB är det rätta företaget för detta.

Vi erbjuder 

Våt- och pulverlackering av produkter i stål och aluminium. Allt detta görs i en modern och ytterst flexibel anläggning.
 
Alla jobb utförs av en kompetent personal med många års erfarenhet av såväl våt- som pulverlackering. Förutom våt och pulverlackering erbjuder vi efterrmontage, leverans till slutkund, utbildningar och konsulttjänster. Det finns pengar att spara om man har kunskap av ytbehandling vid till exempel framtagande av nya produkter.

Vår strävan

Är att kontinuerligt utveckla oss såväl kunskapsmässigt som tekniskt. Vi är övertygade om att detta bidrar till att hålla kostnaderna nere.

Miljöpåverkan

I våra lokaler på Solbacken har vi investerat i den senaste teknologin för att möta framtida krav på yttre och innre miljö.
 
Historiskt sett de senaste 20-40 åren har miljön påverkats radikalt och här vill vi bistå med att minska på utsläppen från den typ av industri vi har.

    

Du hittar oss på Solbacken i Skellefteå

Kontaktinformation:

  • Skelack AB Servicegatan 15, 931 76 Skellefteå
  • 0910 - 71 35 50
  • Kontakta oss

Några bilder från produktionen

skelack1
skelack2
skelack3
skelack4
 

Skelack - Policy

Organisationen skall uppfylla kundernas krav, jobba med ständiga förbättringar, förväntningar och behov.

Läs mer

Skelack i pressen

Information & fakta - reportage om Skelack i olika media. Du behöver Adobe Acrobat för att läsa artiklarna

Läs mer

Kom i kontakt med oss

Skelack Servicegatan 15, 931 76 Skellefteå
Telefon: 0910 - 71 35 50 E-post

Hitta till oss